https://youtube.com/watch?v=XmOxbaXEPDM%3Frel%3D0

Wie voor het eerst komt doet natuurlijk meteen mee! Het is goed Bujinkan gelijk zelf te ‘proeven’, het heeft een bijzondere smaak en wie weet bevalt het je. Trek losse kleding aan waarin je makkelijk valt en opstaat. We oefenen op een extra paar dikke sokken, dus neem die ook mee.

Probeer eens ‘jezelf over te geven’, ‘natuurlijk te bewegen’, ‘geen kracht te gebruiken’, je bewust worden van hoe je beweegt… Hoe vertaalt “ninjutsu” zich naar zelfverdediging? Kan je met een wapen overweg? We beginnen met over de grond rollen. Dan kan je al beslissen of je het durft of niet. Vertrouwd raken met de grond, met moeder aarde. Het kan best eng zijn als je de grond op je af ziet komen! Het kan spannend zijn, gevaarlijk zelfs, veiligheid staat echter voorop! Leer in vertrouwde sfeer vechtvormen die je verrassend meer over van-alles-en-nog-wat zal leren, dan je zal denken!

Elke maandagavond kan je komen proberen. Introducees welkom!
Mail voor meer informatie Marco op hazepad@gmail.com of bel 010-2459533
Lees van anderen over hun ervaring: http://testimonials.hazepad.eu/